Support

SITECH Service Support Aftale

Nye service og support løsninger fra SITECH

Vi har revideret vores S4-service/support løsninger, så de er tilpasset nutidens behov hos vores kunder.

Gældende pr. 1. januar 2021:

S4-programmet består af forskellige service og support pakkeløsninger som sikrer, at det udstyr der er valgt abonnement for, som minimum giver dig betalt telefonsupport. Du kan frit vælge hvilken pakke, der passer til dit behov, og derved holde styr på omkostningerne.

STARTER abonnementet fortsætter uændret med telefonsupporten.

STANDARD abonnementet  har hidtil indeholdt telefonsupport og TCC-licens. TCC-licensen udgår og erstattes af softwarevedligehold.
Har du et STANDARD abonnement bliver det automatisk konverteret til STARTER, så du bibeholder din telefonsupportaftale. Ønsker du at ændre til en bedre service/support dækning end STARTER giver dig, kontakt da SALG.

SMART abonnementet ændres så det indeholder telefonsupport, softwarevedligehold og en årlig inspektion. Et-dags kurset og TCC udgår fra SMART.
Har du et SMART abonnement fortsætter det med det nye set-up. Ønsker du at ændre, kan du kontakte SALG.

SMART+ abonnementet har vi tilføjet som ny løsning, hvor du får hardwaregaranti med oveni abonnementet.

Ønsker du dit STANDARD / SMART abonnement ændret, så kan du kontakte vores sælgere, der kan rådgive dig om den bedste løsning for dig og dit udstyr.

LÆS MERE I VORES FOLDER HER

 

Hvorfor en supportaftale?

Med et S4 abonnement kan du vælge forskellige service og support pakker som sikrer, at det udstyr der er valgt abonnement for, som minimum giver dig betalt telefonsupport. Vil du sikre dig systemerne med softwarevedligehold, årlig inspektion og hardwaregaranti, kan du frit vælge hvilken pakke, der passer til dit behov, og derved holde styr på omkostningerne og minimere uforudsete omkostninger.

Serviceeftersyn maskinstyrings-antenner

Ud over S4 abonnementet kan du vælge at tegne et årligt serviceeftersyn gældende for maskinstyringsantennerne. Med vores serviceeftersyn og god vedligholdelse af dine antenner kan du forebygge nedbrud og uforudsete reparationer og sikre optimal drift med konstant høj nøjagtighed .

 

Ophør af service/supportaftale

Ved udløb af bindingsperioden, kan kontrakten opsiges ved skriftlig henvendelse på mail: support@sitech.dk med 30 dages varsel inden udgangen af bindingsperiode.

For yderligere information kontakt tel: 7025 4414 eller