Support

SITECH Support App

Med SITECH Support App får du 24/7 support.

Med FAQ funktionen kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål. Vi har opdelt FAQ i kategorier, så det er nemt og hurtigt at navigere i. Med instruktionsvideoer der løbende opdateres, kan du visuelt få belyst en problemstilling.

Som bruger af SITECH Support Appen får du dit helt eget brugerlogin. Ønsker du vores nyheder, kan du tillade pop-up meddelelser og holde dig ajour med vores nyheder på en nem måde.

SITECH support App’en kan frit downloades til iOS og Android:

iOS                                                     Android

For yderligere information kontakt tel: 7025 4414 eller